ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα συναντηθεί με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας και θα παραστεί σε διευρυμένες συζητήσεις με Ελληνες και Τούρκους υπουργούς.
Στις διευρυμένες συζητήσεις θα μετέχουν από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης οι Νίκος Κοτζιάς, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Σταύρος Κοντονής, Γιώργος Σταθάκης, Στέργιος Πιτσιόρλας, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Τόσκας, Γιάννης Μουζάλας και ο ΑΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.
Ιδιαίτερη αίσθηση, βέβαια, προκαλεί το γεγονός ότι στις συζητήσεις δεν συμμετέχει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.
Από την πλευρά της τουρκικής κυβέρνησης θα μετέχουν ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και οι υπουργοί Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Οικονομίας, Ενέργειας, Εσωτερικών, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και ο Τούρκος ΑΓΕΕΘΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσκεψη Ερντογάν: Φρούριο η Αθήνα – Κλειστοί δρόμοι, σταθμοί μετρό – Τροποιήσεις σε ΜΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρή απάντηση των Ελλήνων δικαστών και εισαγγελέων στον πρόεδρο Ερντογάν για τη μη έκδοση των 9 Τούρκων αξιωματικών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Να επικαιροποιηθεί η Συνθήκη της Λωζάνης ζητά ο Ερντογάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Ο υπ. Οικονομικών Κλινγκμπάιλ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής γερμανικών στρατευμάτων σε δύναμη εγγύησης της ασφάλειας της Ουκρανίας
- Οι κεντρικοί τραπεζίτες συρρέουν στο Jackson Hole σε μια κρίσιμη στιγμή
- Κόστα: Η διατλαντική ενότητα είναι ζωτικής σημασίας για να υπάρξει βιώσιμη ειρήνη στην Ουκρανία
- BBC: Οι περιοχές της Ουκρανίας που θέλει ο Πούτιν και ποιες παραχωρήσεις προτίθεται να κάνει
