• Πολιτική

    Εορδαία: Αποδοκιμάστηκαν ξανά οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, Αρβανίτης και Νικολαϊδης (video)

    • NewsRoom


    Νέες αποδοκιμασίες δέχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αυτή τη φορά στην Εορδαία του νομού Κοζάνης. Οι νέες αποδοκιμασίες κατά των δύο υποψηφίων έρχονται μόλις λίγα 24ωρα μετά την ανάλογη υποδοχή που δέχθηκαν κατά την παρουσία τους σε εκδήλωση στην Κατερίνη.

    Οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση του κόμματος στο δημαρχείο Εορδαίας, με θέμα «Ευρώπη της Αλληλεγγύης». Συγκεντρωμένοι πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τους δύο υποψηφίους κατά την είσοδό τους στο μέγαρο, φωνάζοντάς τους συνθήματα όπως «αλήτες, προδότες, αριστεροί».

    Σύμφωνα με το kozan.gr, από νωρίς βρισκόταν σε εξέλιξη παράσταση διαμαρτυρίας, από μέλη της διαδικτυακής ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες».

     

    Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr ο Κώστας Αρβανίτης ρωτήθηκε για το περιστατικό και το τι απαντά στους διαδηλωτές. Η απάντησή του ήταν: «Ζήτω η δημοκρατία, κάτω ο φασισμός. Νεοναζί δεν είναι; Που ήρθαν από την Κατερίνη; Δεν τους είδατε; Εσείς τι θα τους απαντούσατε;»

    Οι νέες αποδοκιμασίες έρχονται λίγες ώρες μετά από ανάλογα περιστατικά στα Γιαννιτσά, κατά την επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη στο κέντρο της πόλης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Τα άκουσε» από τους πολίτες ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Γιαννούλης: «Στα Σκόπια να πάτε» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ