• Πολιτική

    Έντονος καυγάς Καμμένου – Βούλτεψη για Ερντογάν, δάνεια και… κότερα

    • NewsRoom
    Καμμένος

    Πάνος Καμμένος, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας


    Άναψαν τα αίματα στη Βουλή κατά την ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Κάνοντας λόγο σχετικά με τις πολιτικές των προηγούμενων ετών, η  κατηγόρησε την Σοφία Βούλτεψη πως έφαγε τα δάνεια που πήρε ο Ελεύθερος Τύπος, όταν εργαζόταν εκεί.

    «Κυρία Βούλτεψη κι εσείς τα περνάτε από τέτοια συγκροτήματα όταν δίνατε δανεισμό. από τον “Ελεύθερο Τύπο” τα παίρνατε κυρία Βούλτεψη και εσείς τα φάγατε, μαζί τα φάγατε. Κι εσύ τα ‘φαγες κ. Βούλτεψη τα άρπαξες από τον “Ελεύθερο Τύπο” όταν έπαιρνε δάνεια την ώρα που μικρομεσαίες επιχειρήσεις πείναγαν, τα μοιράσατε μεταξύ σας» ανέφερε με ένταση ο κ. Καμμένος.

    Η αντίδραση της Σοφίας Βούλτεψη ήταν άμεση, διακόπτοντας τον Πάνο Καμμένο και αποκαλώντας τον απατεώνα. Παράλληλα φώναζε πως στον Πάνο Καμμένο πως κρύφτηκε τις ημέρες επίσκεψη του Ερντογάν, με τον υπουργό να απαντά αμήχανα πως δεν μπορούσε να πάρει τα όπλα και να πολεμάει!

     

    Ο πρόεδρος της Βουλής, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο υπ. Αμυνας ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά οι επίμαχες εκφράσεις, ωστόσο η κα Βούλτεψη ζήτησε να μη διαγραφεί τίποτα προκειμένου «να δει ο ιστορικός του μέλλοντος ποιοι δημαγωγοί και ψεύτες κυβέρνησαν την Ελλάδα».

    Απαντώντας η Σοφία Βούλτεψη τόνισε πως ο κ. Καμμένος την κατηγόρησε επειδή δούλευε ως δημοσιογράφος και πληρωνόταν με τον μισθό της στον Ελεύθερο Τύπο.

    «Εγώ ούτε κότερα έχω ούτε αγόρασα τη Μερσέντες του Αμίν Νταντά. Είναι πολύ μεγάλο θράσος να εμφανίζεται ο κ Καμμένος στη Βουλή ενώ είχε εξαφανιστεί όταν ήταν εδώ ο Ερντογάν. Ξαναβγήκε όταν έφυγε ο εχθρός, τώρα πήγε στη Θράκη αλλά δεν μας είπε αν συμφωνεί να εκλέγονται οι μουφτήδες».

    Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος ανταπάντησε πως «δεν είχα ποτέ αυτοκίνητο του Αμίν Νταντά, του Μεταξά ήταν το αυτοκίνητο» είπε και πρόσθεσε: «Παλιά είχα μεγαλύτερο κότερο και πήγαινα βόλτα την κυρία Βούλτεψη. Πήρα μικρότερο γιατί το εισόδημα μου έχει μειωθεί».

    Η κόντρα συνεχίστηκε με την Σοφία Βούλτεψη να διαψεύδει εκ νέου τα όσα έλεγε ο Πάνος Καμμένος. Η κόντρα έληξε, με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, να ζητά συγγνώμη από ομάδα μαθητών που παρακολουθούν την κοινοβουλευτική διαδικασία, για το… σόου στο οποίο έγιναν μάρτυρες!



    ΣΧΟΛΙΑ