• Πολιτική

    Με email υπέβαλε την παραίτησή του ο Ζουράρις – Τι γράφει

    • NewsRoom

    Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις κατά την τελετή ορκωμοσίας των νέων βουλευτών στη Βουλή, Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015. Πραγματοποιήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής η ορκωμοσία των βουλευτών που εξελέγησαν στις εκλογές του Ιανουαρίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο, μετά την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι, ως αποτέλεσμα των δηλώσεών του που έκανε χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή. Ο κ. Ζουράρις φέρεται να απέστειλε με email την επιστολή της παραίτησής του στον πρωθυπουργό, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης στον Real FM.

    Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό μήνυμα τριών γραμμών, το οποίο απεστάλη στον Πρωθυπουργό και στην Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του –παραιτηθέντος- υφυπουργού το πνεύμα του κειμένου που απέστειλε είναι ότι «υποβάλω την παραίτησή μου για να μην σας δημιουργώ πρόβλημα και για να είμαστε καλά, εσείς και εγώ».

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζουράρις παραιτήθηκε καθώς σε χθεσινή εκπομπή στο ραδιόφωνο καταφέρθηκε με ύβρεις κατά των ομάδων του Ολυμπιακού και του Άρη. Ειδικότερα με την παρότρυνση του παρουσιαστή της εκπομπής είπε στον αέρα ένα γνωστό υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό, παραφράζοντας το.

    «Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…», φώναξε πολλές φορές ο κ. Ζουράρις. Και συνέχισε, απαντώντας σε ερώτηση του παρουσιαστή: «Ποιος τον γ…άει τον Άρη;».

    Οι δηλώσεις του ξεσήκωσαν κύμα αντιδράσεων από παράγοντες του αθλητισμού, από την αντιπολίτευση αλλά και από το εσωτερικό της κυβέρνησης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Ζουράρις είχε πει το ίδιο σύνθημα σε εκπομπή του Μπογδάνου για να «κάνει ντόρο»! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραιτήθηκε ο Ζουράρις μετά τις δηλώσεις για Ολυμπιακό και Άρη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕΟλυμπιακός: Σφοδρή κριτική κατά κυβέρνησης με αφορμή τις δηλώσεις Ζουράρι



    ΣΧΟΛΙΑ