ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Βολές κατά Ακρίτα από Αρβανίτη, Φαραντούρη και Παναγιωτόπουλο για την επίθεσή της σε δημοσιογράφο
Απαράδεκτο χαρακτήρισε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη χρηματοδότηση των μέσων ενημέρωσης, η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στα social media.
«Είδα το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Πέτσα. Ένα σποτ που τσουβαλιάζει αβλεπί έναν ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο», έγραψε εμφανώς οργισμένη στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook η κα. Ακρίτα. Μάλιστα, η ίδια αναφέρει σε σχόλια κάτω από τη δημοσίευση: «Είμαι δημοσιογράφος 40 χρόνια κι ένιωσα προσβεβλημένη».
«Δεν ‘τα παίρνουν’ όλοι οι δημοσιογράφοι και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Καλά θα κάνουν να το αποσύρουν χτες», τονίζει η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας.
https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10157845930239177
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς κλείδωσε το πακέτο της ΔΕΘ, ποιοι συμμετέχουν στις κλειστές συσκέψεις και το μέτρο – έκπληξη
- Το «καυτό» SMS στους υπουργούς για τη ΔΕΘ, τι είπε ο Greg σε δύο βουλευτές, η συνταγή Πιέρ για την οικονομία και τα τουρκικά παιχνίδια με τις Navtex
- Στην Κοπεγχάγη ο Παπασταύρου: Η Ευρώπη αναζητά δρόμους για πράσινη ανάπτυξη και ενεργειακή ασφάλεια
- Πως η P&I Hellas κάνει τα Γιάννενα το νέο tech hotspot της Ελλάδας
