ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο Βασίλης Μίγας, στέλεχος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας, μετά από χυδαία ανάρτηση που έκανε σχετικά με την υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη.
«O ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.
Υπενθυμίζεται ότι οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ, μετά την ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη.
Δείτε την ανάρτηση του κ. Μίγα:

Διαβάστε επίσης:
Κατερίνα Στεφανίδη για τη μητέρα της: Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τιμές ρεύματος: Ακριβαίνουν τα πράσινα τιμολόγια – Ποια είναι τα 7 μπλε κάτω των 10 λεπτών/KWH
- Θεσσαλονίκη: Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης αντικαθίσταται από την Αφροδίτη Νέστορα στο ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης
- Με συγκίνηση και υπερηφάνεια ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Πειραιά
- Apple: Ξεπέρασε σε αξία τα 4 τρισ. δολάρια – Το iPhone 17 έδωσε ξανά ώθηση στη μετοχή της εταιρείας