ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φαίνεται πως όσο πλησιάζει η Κυριακή του δημοψηφίσματος (ανήμερα του Πάσχα στις 16 Απριλίου) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα κλιμακώνει τις προκλήσεις του.
Η τελευταία του προκλητική δήλωση είναι εκείνη που έκανε την περασμένη Παρασκευή σε ομιλία του στα Άδανα. Εκεί όπου για να συσπειρώσει τους οπαδούς του ώστε να ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα και να του επιτρέψουν, μέσω της αναθεώρησης του συντάγματος, να συγκεντρώσει στα χέρια του όλες τις εκτελεστικές εξουσίες του κράτους, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα λόγω οικονομικής κρίσης.
«Είναι γνωστό πως και στα μάτια μας, αλλά και σε πολλές χώρες, οι γνωστοί φορείς έχουν χάσει την αξιοπιστία τους, για παράδειγμα ο γείτονας μας, η Ελλάδα βούλιαξε, τελείωσε, τα χάλια της είναι φανερά, έχει 400 δις ευρώ έχει χρέη προς την Ευρώπη και οι οίκοι αξιολόγησης της δίνουν βαθμό τέτοιο που μας περνά», είπε ο Ερντογάν, όπως μεταδίδει το Haberler.com.
«Μα πως γίνεται αυτό; Είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο; Δίνουν κατά παραγγελία βαθμούς. Η Τουρκία δεν τα έχει ανάγκη αυτά», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ στα Χανιά: Οικογένεια βρήκε ακέφαλο πτώμα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βενιζέλος: Δεν μπορεί η κυβέρνηση να υπογράφει μέτρα και μνημόνια για μετά το 2018
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θεοχαρόπουλος: «Η ΝΔ είναι ο στρατηγικός μας αντίπαλος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στις Κυκλάδες με την ανανεωμένη Alfa Romeo Tonale
- Saudi Aramco: Άλμα 44% στα κέρδη το β’ τρίμηνο λόγω του ράλι στις τιμές του πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Η ΔΕΟΣ αποκάλυψε κύκλωμα λαθρεμπορίας προστατευόμενων κοραλλιών – Κατασχέσεις αξίας 800.000 ευρώ
- «Μαύρη» λίστα με 12.000 υποθέσεις υψηλού κινδύνου καταρτίζει η ΑΑΔΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.