ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Θεσσαλονίκη και με χαλαρή διάθεση βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για την 84η ΔΕΘ.
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Μεγάρου Θεσσαλονίκης, Νικήτα Μυλόπουλο, βουλευτές και στελέχη του κόμματος, προσερχόμενος στο Μέγαρο, είπε στην Κατερίνα Νοτοπούλου «Στα κόκκινα σήμερα βλέπω».
Η κ. Νοτοπούλου ήταν εντυπωσιακή με ένα κατακόκκινο φόρεμα.
Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε και με τον Γιάννη Μπουτάρη για το θέμα των αρχαίων στον σταθμό Βενιζέλος.
Μάλιστα προσπάθησε να δικαιολογήσει την καθυστερημένη άφιξή του στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης και απευθυνόμενος στον πρώην δήμαρχο του είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθα με το μετρό, γι’ αυτό άργησα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνος Ματθαίου: Οι Κούφιοι άνθρωποι της εποχής μας
- Το Βιετνάμ των κροίσων: Superyachts, ιδιωτικά jets και μια νέα παγκόσμια τάση πολυτέλειας
- H επιτυχία του Πιέρ, η ντροπή στα Κατεχόμενα, η Γιάννα και το τηλεσκόπιο, τι θα γίνει με Βορίδη – Αυγενάκη και το ποσοστό της ΝΔ
- Το πάρτι του ΑΝΤ1 με ηχηρές απουσίες και σιωπηρές παρουσίες, γιατί ο Ιβάν αποτίμησε τα ΜΜΕ, η αποχώρηση-«σταθμός» του Σόλακ, η Σία, ο Ζούλας και ο Σκάι
