ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το νέο «μπρα-ντε-φερ» Ελλάδας-Τουρκίας για το καλώδιο, η επιστροφή του Oruc Reis και η επιθετική στρατηγική της Άγκυρας στα Κατεχόμενα
Τρεις νεκροί είναι ο πρώτος απολογισμός από τη σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με νταλίκα στην Κερύνεια της κατεχόμενης Κύπρου.
Από το τροχαίο υπάρχουν και πέντε τραυματίες, όμως εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, καθώς τρεις εξ αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Δύο μαθήτριες 16 χρόνων του λυκείου Μπουλέντ Ετζεβίτ και ο οδηγός του μικρού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν είναι οι νεκροί του δυστυχήματος που συνέβη το πρωί κοντά σε λατομείο, στο επαρχιακό δρόμο Δικώμου – Κερύνειας.
Ο “υπουργός υγείας”, Φαίζ Σουτσιούογλου, που μετέβη στο νοσοκομείο, δήλωσε ότι τη ζωή τους έχασαν ο οδηγός του μικρού λεωφορείο που συγκρούστηκε μετωπικά και συμπιέστηκε κάτω από φορτηγό και οι δύο μαθήτριες, ηλικίας 16 ετών, που καθόταν στις μπροστινές θέσεις.
Ασθενοφόρα, περιπολικά και συγγενείς των μαθητών έχουν σπεύσει στο σημείο.
https://www.facebook.com/yeniduzen.kibris/videos/1350277658339736/
https://www.facebook.com/yeniduzen.kibris/videos/1350274101673425/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Microsoft: Στα 36,63 δισ. δολάρια τα καθαρά κέρδη στο πρώτο τρίμηνο – Άλμα 48% για τα έσοδα της Azure
- Alphabet: Απογοήτευση στο τρίτο τρίμηνο, κάτω από τις εκτιμήσεις τα έσοδα και τα κέρδη
- Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Τραμπ: Στο τραπέζι Ουκρανία, Ορμούζ και Μέση Ανατολή
- Wall Street: Ήπια άνοδος μετά τη FED, με ώθηση από την Oracle – Τα αποτελέσματα των Big Tech αναμένει η αγορά





Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.