ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δολοφονική επίθεση από ομάδα ενόπλων δέχθηκε η πρεσβεία της Ρωσίας στην πόλη Σανάα στην Υεμένη. Τα αραβικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο Ρώσος πρέσβης Βλαντιμίρ Ντεντούσκιν έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των ενόπλων, ωστόσο το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διέψευσε την πληροφορία.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε στα διεθνή ΜΜΕ ότι υπήρξε επικοινωνία με τον Ρώσο διπλωμάτη και πως είναι ζωντανός. Σε επικοινωνία που υπήρξε με τους ανθρώπους της ρωσικής διπλωματικής αποστολής, δήλωσαν όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες που μετέδωσε το αραβικό δίκτυο περί επίθεσης στην πρεσβεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TikTok: Πρόστιμο-μαμούθ $400 εκατ. για τη συλλογή προσωπικών δεδομένων παιδιών στις ΗΠΑ
- Τραμπ: Το Ιράν δεν είναι έτοιμο για συμφωνία – «Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του Ορμούζ»
- Πυρόπληκτοι Μάνδρας: Σε χρόνο-ρεκόρ οι πρώτες αποζημιώσεις – Πότε ακολουθούν οι επόμενες
- Σε τροχιά καύσωνα η Ελλάδα: Πού θα καταγραφούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες, ποιες περιοχές θα έχουν θερμική επιβάρυνση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.