ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια έκτακτη συνέντευξη Τύπου εντός της ημέρας προανήγγειλε ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του Twitter, αναφέροντας πως θα προβεί στην κοινοποίηση μιας «πολύ σημαντικής είδηση» της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων που αφορά την πανδημία του κορονοϊού.
«Θα δώσω συνέντευξη Τύπου σήμερα, για να συζητήσω για μια πολύ σημαντική είδηση της FDA σχετικά με τον κινεζικό ιό», έγραψε ο Τραμπ, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις.
Η FDA (Food and Drug Administration) είναι ο ομοσπονδιακός οργανισμός των ΗΠΑ που εποπτεύει την αδειοδότηση και διάθεση των φαρμάκων στο αμερικανικό έδαφος.
I will be having a news conference today to discuss very important news from the FDA concerning the Chinese Virus!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 18, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαηλίδου: Στο επίκεντρο δημογραφικό, στέγαση και «brain regain» – Τα μέτρα για νέες οικογένειες και επιστροφή Ελλήνων
- Κωνσταντίνος Τασούλας στη συνέλευση της Κυπρίων Εφοπλιστών: Η θάλασσα υπήρξε δρόμος επικοινωνίας, πεδίο δημιουργίας και πηγή ευημερίας
- Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Εύβοια
- Νίκος Χριστοδουλίδης: Το κυπριακό νηολόγιο πλοίων έχει καταγράψει αύξηση που ξεπερνά το 27%.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.