• Πολιτική

    Έκτακτη ενημέρωση στις 19.15 από τον Νίκο Χαρδαλιά για την εξάπλωση του κορονοϊού

    • NewsRoom
    Χαρδαλιάς

    Νίκος Χαρδαλιάς


    Έκτακτη ενημέρωση θα πραγματοποιήσει στις 19:15 ο Νίκος Χαρδαλιάς εν μέσω ανησυχίας για την εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο.

    Τα κρούσματα στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα έχουν αυξηθεί, με τις περισσότερες περιπτώσεις να καταγράφονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη έγινε γνωστό πως πάνω από 10 άτομα βρέθηκαν θετικά στον ιό, έπειτα από την παρουσία τους σε γάμο και στο γλέντι που ακολούθησε.

    Ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να αναφερθεί στο ζήτημα των πανηγυριών και την επέκταση της απαγόρευσής τους και τον Αύγουστο, ενώ αναμένεται πως θα ανακοινώσει επέκταση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και σε άλλους χώρους.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανακοινώσει:

    -Επέκταση για όλο τον Αύγουστο της απαγόρευσης των πανηγυριών
    -Επέκταση της χρήσης μάσκας
    -Επέκταση των περιορισμών κυκλοφορίας των διαμενόντων στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης και στις δομές κάθε είδους της χώρας.

    Ήδη, νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί πως με απόφαση του υπουργείου Μεταφορών, από το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησε ανάκληση των αδειών προσωπικού σε ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ, ενώ θα υπάρχει από αύριο 1η Αυγούστου προσαρμοσμένο πρόγραμμα για αύξηση της διέλευσης συρμών, λεωφορείων και τρόλεϊ.



    ΣΧΟΛΙΑ