• Πολιτική

    Εκλογές δικηγόρων: Οι νέοι πρόεδροι σε 5 δικηγορικούς συλλόγους


    Οι δικηγορικοί σύλλογοι σε Γρεβενά, Γύθειο, Ευρυτανία, Καλάβρυτα και Ορεστιάδα είναι οι πρώτοι που έχουν νέο πρόεδρο, με το κλείσιμο της κάλπης στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη των νέων προεδρείων σε 52 συλλόγους σε όλη τη χώρα.

    Από τη μία λόγω του μικρού αριθμού των δικηγόρων-μελών αυτών των συλλόγων, από την άλλη λόγω της μίας και μοναδικής υποψηφιότητας για τη θέση του προέδρου, η καταμέτρηση των ψήφων ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

    Αναλυτικά:

    1) Στο Δικηγορικό Σύλλογο Γρεβενών επί 30 εγγεγραμμένων ψήφισαν 24 (ποσοστό συμμετοχής 80%) και πρόεδρος εξελέγη ο Παπαϊωάννου Χρήστος με 22 ψήφους.

    2) Στο Δικηγορικό Σύλλογο Γυθείου επί 24 εγγεγραμμένων εψήφισαν 18 (ποσοστό συμμετοχής 75%) και πρόεδρος εξελέγη η Μπαλιτσάρη Ανθούλα με 17 ψήφους.

    3) Στο Δικηγορικό Σύλλογο Ευρυτανίας επί 12 εγγεγραμμένων εψήφισαν 11 (ποσοστό συμμετοχής 91,67%) και πρόεδρος εξελέγη ο Γαλανός Αθανάσιος.

    4) Στο Δικηγορικό Σύλλογο Καλαβρύτων επί 11 εγγεγραμμένων εψήφισαν 11 (ποσοστό συμμετοχής 100%) και πρόεδρος εξελέγη ο Οικονόμου Ανδρέας, με 11 ψήφους.

    5) Στο Δικηγορικό Σύλλογο Ορεστιάδας επί 57 εγγεγραμμένων εψήφισαν 49 (ποσοστό συμμετοχής 85,96%) και πρόεδρος εξελέγη η Άννα Μεμετζή με ποσοστό 65,96% (έλαβε 31 ψήφους), ενώ ο αντίπαλος της Γεώργιος Παπαδόπουλος έλαβε ποσοστό 34,04% (16 ψήφους).

    Οι κάλπες στους συνολικά 52 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας έκλεισαν
    στις 7 το βράδυ.

    Στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας οι κάλπες θα ανοίξουν και αύριο. Σήμερα, πρώτη ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης, από τους 20.990 δικηγόρους  της Αθήνας ψήφισαν οι 3.574 .

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 1,6 τόνους ακατέργαστης κάνναβης κατάσχεσαν οι Αρχές στην κινηματογραφική καταδίωξη με πλοία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυμα Βούτση σε Φίλη: Η κυβέρνηση εν συνόλω έχει πάρει την ευθύνη για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας



    ΣΧΟΛΙΑ