ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την συμμετοχή της οικογένειάς του στις εκλογές μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τα παιδιά του, αλλά και με τη συμμετοχή της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, στην εφορευτική επιτροπή.
«Μέσα σε όλες μου τις επισκέψεις σε Εκλογικά Τμήματα σήμερα, πήγα και στο Εκλογικό Τμήμα που στην Εφορευτική του Επιτροπή ορίστηκε από το Πρωτοδικείο και η σύζυγος μου η Ευγενία Μανωλίδου. Οι υποχρεώσεις μας προς την λειτουργία της Δημοκρατίας πρέπει να τηρούνται από όλους μας ανεξαιρέτως. Ευχαριστίες θερμές σε όλους όσους σήμερα δίνουν χρόνο, κόπο και χρήμα για να διεξαχθούν ομαλά και σωστά οι Εθνικές Εκλογές» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Μέσα σε όλες μου τις επισκέψεις σε Εκλογικά Τμήματα σήμερα, πήγα και στο Εκλογικό Τμήμα που στην Εφορευτική του Επιτροπή ορίστηκε από το Πρωτοδικείο και η σύζυγος μου η @ManolidouE . Οι υποχρεώσεις μας προς την λειτουργία της Δημοκρατίας πρέπει να τηρούνται από όλους μας… pic.twitter.com/30bcK7GgTL
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 21, 2023
Διαβάστε επίσης
Εκλογές 2023: Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη της διαδικασίας – Ζωντανή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μη κρατικά Πανεπιστήμια: Ποια πανεπιστήμια φημολογείται πως πήραν την έγκριση της ΕΘΑΑΕ
- Σταμάτης Τσαντάνης: Γιατί η Seanergy εκδίδει retail ομόλογο 100 εκατ. ευρώ
- Όλα τα σενάρια στο τραπέζι για το deal Φέσσα – Φουρλή
- Μέσα στη νέα ΣΤΟΑ Αρσακείου: Πότε ξεκινά η λειτουργία του εμβληματικού τοποσήμου της Σταδίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.