ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΕΕ ενθαρρύνει συναντήσεις όπως αυτή που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Πήτερ Στάνο ερωτηθείς σχετικά.
Ειδικότερα, ο κ. Στάνο ανέφερε: «Φυσικά παρακολουθούμε όλες αυτές τις συναντήσεις διότι είναι σημαντικές στο πλαίσιο τής εν εξελίξει εξομάλυνσης των σχέσεων μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας και των κρατών-μελών της και της Τουρκίας. Άρα, μόνο να ενθαρρύνουμε μπορούμε τέτοιες συναντήσεις, διότι μόνο με συναντήσεις και αμοιβαία δέσμευση μπορούν να λυθούν τα ανοιχτά ζητήματα. Καταγράφουμε αυτή τη συνάντηση και ελπίζουμε ότι η τάση για εξομάλυνση των σχέσεων θα συνεχιστεί».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O «τρομερός τύπος» ΚΜ, τα σκουλαρίκια της Μπριζίτ, το κολιέ του Σαουδάραβα, φιλέτο καραβίδας στο Προεδρικό και η εντολή για Σκέρτσο
- Αμαλία Παυλίδου: Η Ελληνίδα που έστησε «βιομηχανία» εναλλακτικών θεραπειών με χιλιάδες πελάτες και εκατομμύρια κοινό
- Ανδρέας Μελάς: Στη Μελάς Μαρτίνος, ένας απατηλά απλός Weiss
- Ά. Γεωργιάδης – Ε. Αγαπηδάκη: «Κλειδωμένα» 3 προγράμματα «Προλαμβάνω» και μετά το Ταμείο Ανάκαμψης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.