• Πολιτική

    Δείτε live: Η εκδήλωση στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου

    • NewsRoom
    Μαριέττα Γιαννάκου


    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέττα Γιαννάκου, που διοργανώνει η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

    Το «παρών» δίνουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος της Βουλής Κων/νος Τασούλας καθώς και μέλη του υπουργικού συμβουλίου αλλά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

    Κώστας Καραμανλής: Η Μαριέττα ήταν μαχητική και επίμονη και βαθιά πίστη στις ιδέες της

    «Τη γνώρισα πριν από 50 χρόνια. Τη συνάντησα στις γραμμές της ΟΝΝΕΔ λίγο μετά την μεταπολίτευση, την εποχή της έντονης πολιτικής αναζήτησης και η Μαριέττα ξεχώριζε από τότε. Μαχητική και επίμονη και βαθιά πίστη στις ιδέες της» ανέφερε ο Κώστας Καραμανλής περιγράφοντας την προσωπικότητα της Μαριέττας Γιαννάκου και πρόσθεσε:

    «Σε όλη της την ζωή, αγωνιζόταν για τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας. Παράταξη που αγάπησε και υπηρέτησε με πίστη και ανιδιοτέλεια. Τις περισσότερες μάχες τις κέρδισε με το σπαθί της. Αλλά και οι ήττες δεν την κατέβαλλαν, αντίθετα χαλύβδωναν την θέλησή της να συνεχίσει στον δρόμο που θεωρούσε σωστό. Πολύ συχνά, έστω και με καθυστέρηση, η δικαίωση των επιλογών της ήταν πανηγυρική».

    Δείτε live:

     

    Διαβάστε επίσης:

    «Πόλεμος» για το μετρό στα Εξάρχεια – Ο Δούκας άναψε νέες φωτιές, ο Αδωνις και η Ελληνικό Μετρό απάντησαν

    Ο Κασσελάκης ανοίγει μέτωπο με Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

    Παπαδημούλης: «Βασιλιάς» του real estate, αγόρασε μονοκατοικία στο Νέο Ψυχικό



    ΣΧΟΛΙΑ