ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δυο συλλήψεις διαδηλωτών οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησαν χθες το βράδυ αστυνομικοί στην Κατερίνη.
Στην εκδήλωση ήταν ομιλητής ο Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β΄Αθήνας Νίκος Παππάς.
Οι συγκεντρωθέντες νεαροί τραγουδούσαν το «Μακεδονία ξακουστή» φώναζαν συνθήματα εναντίον του Παππά και του ΣΥΡΙΖΑ και πέταξαν τρικάκια στα οποία αναγράφονταν το σύνθημα «Προδότες είσαστε ανεπιθύμητοι στη Μακεδονία».
Σύμφωνα με το lefteria.blogspot.com, οι κατηγορίες που βαραίνουν τους δύο συλληφθέντες είναι της αντίστασης και διατάραξης οικιακής ειρήνης. Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα στα δικαστήρια Κατερίνης, όπου συγκεντρώθηκαν πολίτες για συμπαράσταση στους συλληφθέντες.
Η δίκη πήρε αναβολή και θα εκδικασθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής 2 Αυγούστου στις 12:00. Οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Δείτε το βίντεο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Οργή για τις ελλείψεις στα σχολεία – Πάνω από 1.200 λύκεια στις κινητοποιήσεις
- Κρήτη: Μάστιγα κακοκαιρίας – Πλημμύρισαν τα οροπέδια στα Ανώγεια
- Θάνατος Μαζωνάκη: Οι 3 κρίσιμες αντιφάσεις στο ιατρείο – Ποιος έκανε ΚΑΡΠΑ, πότε έγινε η ανακοπή, τι συνέβη με τον απινιδωτή
- Ρέθυμνο: 24ωρη γραμμή για τις ανάγκες των πληγέντων από τις πλημμύρες στο δήμο Μυλοποτάμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.