ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παγιωμένος εμφανίζεται ο συσχετισμός δυνάμεων των κομμάτων ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφ. Πρώτο Θέμα.
Η ΝΔ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 33%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί στο 16,4%.
Στην τρίτη θέση στην πρόθεση ψήφου εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ με 12,1%, ενώ ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 8,7%, το ΚΚΕ με 7,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 4,6% και η Νίκη με 3,6%.
Τα υπόλοιπα κόμματα δίνουν μάχη για να φτάσουν το 3%
Ωστόσο, μεγάλο πρόβλημα στις ευρωεκλογές αναμένεται πως θα είναι η αποχή, τα ποσοστά της οποία αναμένονται υψηλά.
Παράλληλα, ένας στους δέκα ψηφοφόρους δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει,ακόμη και σήμερα μόλις μια βδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές.
Αναποφάσιστοι και αποχή αποτελούν τους αστάθμητους παράγοντες που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν την εικόνα των δημοσκοπήσεων.
Διαβάστε επίσης
Γεραπετρίτης: Απαιτούμε από τη Βόρεια Μακεδονία να σέβεται τη Συμφωνία των Πρεσπών
Σκέρτσος προς Κασσελάκη: Καταθέστε πριν τις ευρωεκλογές τη δήλωση περιουσιακής σας κατάστασης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επεισόδιο στη Χίο: Μεγάλη κινητοποίηση στο νοσοκομείο για τους τραυματίες, ετοιμάζονται χειρουργεία, λέει ο δήμαρχος
- Κεραμέως: Έσπασε το «φράγμα» των 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης
- Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα, συζήτησαν για τα F-35
- Πετρέλαιο: Άνοδος εν όψει των εντάσεων ΗΠΑ – Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.