ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός και οι αμετακίνητοι υπουργοί, γιατί έγινε έξαλλος ο «Μπένι», η Ελίζα στο Προεδρικό και το γούρι της Κίμπερλι
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στην επικοινωνία του με τον Σωκράτη Φάμελλο, σύμφωνα με πηγές του ΚΚΕ, «επισήμανε πως τις κρίσιμες αυτές τις ώρες, που βρίσκεται σε εξέλιξη το κτηνώδες σχέδιο του Ισραήλ για την πλήρη κατάληψη της Γάζας και η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, επείγει να δυναμώσει η λαϊκή κινητοποίηση για να εκφραστεί ακόμα πιο μαζικά η αλληλεγγύη του ελληνικού λαού στον Παλαιστινιακό λαό, αλλά και η απαίτησή του να σταματήσει κάθε συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, να εφαρμοστεί η ομόφωνη απόφαση της Βουλής για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.
Το ΚΚΕ σ’ αυτή την υπόθεση δίνει όλες του τις δυνάμεις».
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «σε κάθε περίπτωση το περιεχόμενο της πρόσφατης κοινής δήλωσης των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της Νέας Αριστεράς και της Πλεύσης Ελευθερίας με πρωτοβουλία του ΚΚΕ, παραμένει επίκαιρο».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος είχε και αυτός επικοινωνία με αρχηγούς των κομμάτων της «προοδευτικής αντιπολίτευσης», με στόχο την «κοινή τους δράση προς την κυβέρνηση, για το θέμα της Γάζας».
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε την ανάγκη συνεννόησης και κοινής δράσης προς την κυβέρνηση, ώστε η χώρα να πάρει πρωτοβουλίες για να σταματήσει η εισβολή στη Γάζα, να επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις στο Ισραήλ και να αναγνωρίσει η Ελλάδα το κράτος της Παλαιστίνης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θετικά έχουν ανταποκριθεί, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τσίπρας στη LeMonde: Γράφω βιβλίο για να αποκαλύψω την αλήθεια για το 2015
«Θα περιπολώ με αστυνομία και στρατό»: Νέα δήλωση του Τραμπ προκαλεί αντιδράσεις
Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: 15 Πολιτείες κινούνται δικαστικά για την πολιτική του Τραμπ στον εμβολιασμό των παιδιών
- Νέος πόλεμος Κουτσουρέλη – Παπαρίδου: Αγωγή της Uni Systems κατά του ΣΕΠΕ
- Μεϊγουέδερ – Πακιάο, 11 χρόνια μετά τη «μάχη των 400 εκατομμυρίων», ξανά στο ρινγκ!
- Το πετρέλαιο κοντά σε υψηλά 7μήνου λόγω έντασης ΗΠΑ–Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.