ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας, με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου.
Για το θέμα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια».
Ο Διαμαντής Καρασούλας ήταν τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ Ηλείας και προέκυψε θέμα μετά από ανάρτησή του στο Facebook στην οποία σχολίαζε τη φωτιά σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Λέσβο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανεργία: Παρέμεινε στο 6,2% στην ευρωζώνη τον Μάρτιο – Υποχώρησε στο 5,8% στην Ε.Ε.
- 3.727.305 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
- F1 Μαϊάμι: Η ατμόσφαιρα στα πάντοκ
- Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Β. Στίγκας για τον Η. Κασιαδιάρη: Τα είπα πάνω στην οργή μου, δήλωσε στο δικαστήριο
