Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Αναγκαία έκριναν οι θεράποντες γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας τη διασωλήνωση του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες έχοντας υποστεί λοίμωξη του αναπνευστικού.

Τον κ. Χριστόφια εξέτασε νωρίτερα ειδικός Λοιμωξιολόγος ο οποίος έφτασε Κύπρο από το Ισραήλ. Μαζί με την ομάδα των θεραπόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας αποφάσισαν τα επόμενα βήματα για την θεραπεία του τέως Προέδρου.

Ο Ισραηλινός Λοιμωξιολόγος, μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας γύρω στις 18:00 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, όπου τον υποδέχθηκαν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, η σύζυγος του κ. Χριστόφια, Έρση, και ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.