ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Talk of the town η λίστα mononews100, τι είπαν ΚΜ και Όλγα, ποιοι αγοράζουν Βιοχάλκο, Cener, Aegean, το ράλι σε Eurobank – Alpha, το δίλημμα του Μυλωνά, οι περίεργες προμήθειες του Δ. Αθηναίων, τα ψώνια Λαιμού, Μαρτίνου, Ιγγλέση, Τσάκου, τα μηνύματα της Κίμπερλι σε υπουργό, και η άγνοια της κόκκινης Άννας
«Είναι ισχυρός αρχηγός ο Νίκος Ανδρουλάκης, εξελέγη δυο φορές», δήλωσε η υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.
«Δεν θα ξεφύγω από το ότι υπάρχουν ζητήματα σε σχέση με την εικόνα του, αλλά η εικόνα του αρχηγού είναι ένα πολύ συνολικό ζήτημα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
«Όταν υπάρχει μια συνεχής επίθεση στον αρχηγό, όταν εσωτερικά δεν έχουμε την ειρήνη…αλλά έτσι ήταν πάντα στο ΠΑΣΟΚ. Θέλω να σας θυμίσω ότι από τη μια υπήρχαν οργανώσεις που είχαν τον Μαρξ και οργανώσεις που είχαν τον Βενιζέλο. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει εκλεγμένος αρχηγός, με αυτόν πρέπει να πάμε στις εκλογές», σημείωσε η κ. Διαμαντοπούλου για να καταλήξει λέγοντας:
«Κανείς δεν είναι τέλειος. Τα όποια προβλήματα να τα διορθώνουμε και όχι να επιτιθέμεθα. Να συμφωνήσουμε – επιτέλους – σε μια πολύ καθαρή πολιτική γραμμή προς κάθε κατεύθυνση με πολιτικά επιχειρήματα. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ της αντιπολίτευσης με τις κραυγές και τις ύβρεις. Θα είναι ένα κόμμα που θα μάθει να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση, ώστε να δίνει το περιθώριο την άλλη μέρα να γίνει κυβέρνηση και να πείσει τους πολίτες για αυτό».
Διαβάστε επίσης:
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Θα ζητήσει την κλήτευση του διευθύνοντος συμβούλου της «Cognitera ΑΕ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CSG – ΕΑΣ: Έπεσαν οι υπογραφές για τη σύσταση της κοινοπραξίας Hellenic Ammunition στο Λαύριο
- Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για τις ενισχύσεις των αγροτών με το Mέτρο 23 – Τέλος στο ασαφές πλαίσιο
- Υπερταμείο: Διαγωνισμός 23,6 εκατ. ευρώ για το lifting στο συνοριακό σταθμό στους Εύζωνες
- Βενεζουέλα: Σε ιδιώτες τα πετρέλαια για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, νέος νόμος στη σκιά του Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.