ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύσκεψη με τη διοίκηση της ΕΑΒ Α.Ε. με τη συμμετοχή του υφυπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Ιωάννη Κεφαλογιάννη, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Δημήτριου Χούπη, του γ.γ. του υπουργείου Αντώνη Οικονόμου και του αρχηγού ΓΕΑ αντιπτέραρχου (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας.
Με ανάρτηση στο Χ υπουργός μεταξύ άλλων αναφέρει: “Ενημερώθηκα για τα απολογιστικά οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης το 2024, όπως και για τον προϋπολογισμό και τους στόχους του 2025”.
“Συζητήσαμε επίσης για την εξέλιξη του project του anti-drone συστήματος “Κένταυρος”, του οποίου η γραμμή παραγωγής θα είναι έτοιμη εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος” προσθέτει.
“Ενημερώθηκα ακόμη για θέματα που αφορούν τα πτητικά μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας” καταλήγει ο κ. Δένδιας.
Διαβάστε επίσης
Τουρκία-Γιασάρ Γκιουλέρ: Η «Γαλάζια Πατρίδα» δεν είναι ιστορικός επεκτατισμός
Πιστόριους: Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο αλλαγής τους σχήματος Ραμστάιν, εάν οι ΗΠΑ αποσυρθούν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμητρα Κούστα: Το εντυπωσιακό ανοιξιάτικο look στο γεύμα της ΕΛΠΙΔΑΣ
- Διπλά γενέθλια για τον Σπύρο Καπράλο και την κόρη του Δανάη
- Euroxx Securities για Austriacard: Περιθώριο ανόδου 50% για τη μετοχή
- ΗΠΑ: Πτώση στις νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας – «Σταθερή η κατάσταση της οικονομίας», λέει ο Πάουελ
