ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε σε συναυλιακό χώρο σε προάστιο της Μόσχας, με τραγικό απολογισμό πάνω από 60 νεκρούς και πάνω από 100 τραυματίες, καταδίκασε ο Νίκος Δένδιας.
Σε ανάρτησή του, ο υπουργός Άμυνας τόνισε: «Η επίθεση σε χώρο συναυλιών στη Μόσχα και οι ειδεχθείς εικόνες από αυτήν, προκαλούν την ανεπιφύλακτη καταδίκη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».
Η επίθεση σε χώρο συναυλιών στη Μόσχα και οι ειδεχθείς εικόνες από αυτήν, προκαλούν την ανεπιφύλακτη καταδίκη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.
— Nikos Dendias (@NikosDendias) March 23, 2024
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Οι ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν 31 ρωσικά drones που εξαπολύθηκαν τη νύχτα
Συνεχίζεται η άνοιξη της ελληνικής αγοράς ακινήτων – Οι προοπτικές ανά κλάδο και οι νέες τάσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ορμουζ: Μόλις 3 εμπορικά πλοία πέρασαν την Τετάρτη και 17 σε μία εβδομάδα
- Φαβορί και Over από το Europa League
- E.In.S.: Άλμα 86% στα καθαρά κέρδη του Ομίλου – Προσωρινό μέρισμα 0,04 ευρώ ανά μετοχή
- Τιμήθηκε ο Δαμιανός Κωνσταντίνου από τον πρόεδρο της Κύπρου για την προσφορά του στην κυπριακή και ελληνική οικονομία και ναυτιλία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.