ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η απόφαση του Σαμαρά, οι κοριοί του Τσίπρα, ο Ρουμπάτης και τα «βαλιτσάκια», το ατόπημα του Χάρη και οι υπέροχες φανταρίνες
Ψευδή χαρακτήρισε ο Θεμιστοκλής Δεμίρης δημοσιεύματα περί καταστροφής των φακέλων που αφορούν παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
Ο νέος διοικητής της ΕΥΠ κλήθηκε να απαντήσει αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι η Υπηρεσία καταστρέφει το αυτές τις ημέρες έντυπο και ψηφιακό υλικό παρακολουθήσεων.
Ο κ. Δεμίρης χαρακτήρισε τα σχετικά δημοσιεύματα ψευδέστατα, τόνισε ωστόσο πως όταν δεν προκύπτει κάτι από μια παρακολούθηση, τότε το υλικό καταστρέφεται μετά από κάποιο διάστημα.
Διαβάστε επίσης:
Εισαγγελέας ΕΥΠ: «Τα αιτήματα παρακολουθήσεων έχουν 6 υπογραφές υπηρεσιακών»
Metron Analysis: Στο 9,2% το προβάδισμα της ΝΔ – Απειροελάχιστα τα κέρδη για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εξοικονομώ 2025: Στο ΕΣΠΑ με χρηματοδότηση 425,8 εκατ. ευρώ με απόφαση Παπασταύρου και Παπαθανάση – Ποιες κατοικίες αφορά
- «Φωτιά» τα δημοτικά τέλη στην Αττική, έως και εξαπλάσια για τις βιοτεχνίες – Από 558 έως 36.000 ευρώ η ετήσια επιβάρυνση
- Γρηγόρης Θεοδωράκης: Δεν αποδέχεται την βουλευτική έδρα του Ζαμπάρα λόγω Τσίπρα – «Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα του»
- Μέγκαν Μαρκλ: Στο μικροσκόπιο των βρετανικών αρχών η επιστολή με τις καταγγελίες κατά του πατέρα της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.