• Πολιτική

    Δευτερολογία Κατρίνη: «Θα επιμείνουμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση των παρακολουθήσεων»

    • NewsRoom
    Μιχάλης Κατρίνης

    Μιχάλης Κατρίνης


    Εκ νέου έθεσε τα ερωτήματα για τις παρακολουθήσεις ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης κατά τη δευτερολογία του. «Δεν μας απαντήσατε αν συμφωνείτε να έρθει στη Βουλή ο φάκελος της παρακολούθησης Ανδρουλάκη. Δεν απαντήσατε πόσοι ακόμη παρακολουθούνταν.

    Μετά τον σάλο δεν ρωτήσατε τον νέο διοικητή της ΕΥΠ αν ευσταθούν αυτά που γράφονται; Δεν θέλετε να μάθετε;». Θα επιμείνουμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, δήλωσε ο κ. Κατρίνης.  Δεν αντέχετε το βάρος της ευθύνης που πέφτει ακέραια πάνω σας.

    «Το ΠΑΣΟΚ δεν παίζει το παιχνίδι κανενός και δεν εκβιάζεται»

    «Καταθέτουμε αίτημα να προσκομιστεί ο πλήρης φάκελος με όλα τα στοιχεία που προκάλεσαν την παρακολούθηση Ανδρουλάκη», είπε ο κ. Κατρίνης. «Να δούμε ποιος φοβάται να αποκαλύψει για ποιο λόγο παρακολουθήθηκε όλο αυτό το διάστημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

    Η ΕΥΠ δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με το ίδιο θεσμικό πλαίσιο είπε και αναφέρθηκε στην πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για της αλλαγή της.

    «Το ΠΑΣΟΚ δεν παίζει το παιχνίδι κανενός και δεν εκβιάζεται» είπε και πρόσθεσε ότι προτεραιότητά μας είναι η αποκάλυψη της αλήθειας.

    «Δημοκρατία ή αυταρχισμός, κράτος δικαίου ή επιτελικό παρακράτος», είναι το δίλλημα του ελληνικού λαού.

    Διαβάστε επίσης

    Δευτερολογία Τσίπρα: Ξεχωριστή εξεταστική επιτροπή για την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

    Δευτερολογία Μητσοτάκη: Ο κ. Τσίπρας παραβιάζει ανοικτά τον νόμο – Καταθέστε τώρα πρόταση δυσπιστίας αν πιστεύετε ότι δεν έχω την εμπιστοσύνη της Βουλής



    ΣΧΟΛΙΑ