array(0) {
}
        
    
Menu
1.1%
Τζίρος: 210.87 εκατ.

ΗΠΑ: Κατέσχεσαν άλλο ένα δεξαμενόπλοιο στην Καραϊβική το οποίο συνδέεται με τη Βενεζουέλα

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης
Comments

Υπάρχει συναίσθημα που λέγεται «Η αγωνία του συντάκτη πριν γράψει για τον Νικήτα Κακλαμάνη».

Μπορώ άραγε να έχω άποψη ή θα στείλει εξώδικο; Να γράψω υπαινικτικά ή θα μου ζητάει (πάλι) ένα εκατομμύριο ευρώ για αποζημίωση; Να το ρισκάρω με δημοσίευμα ή θα ζητήσει (πάλι) γραπτή συγγνώμη για να εξευτελιστώ; Υπάρχει λύση. Πριν δημοσιευτεί οτιδήποτε σχετικά με τον καινούργιο Πρόεδρο της Βουλής, ζητάμε γνώμη δικηγόρου.

1

Γράφουμε άφοβα: Ο Νικήτας Κακλαμάνης πήρε το νέο πόστο με ευρεία αποδοχή. Τον ψήφισαν 247 βουλευτές από τους 297 που συμμετείχαν στη διαδικασία.

Ρωτάμε το δικηγόρο: επιτρέπεται να γράψω για το γελοίον της υπόθεσης, ότι ψηφίστηκε από πασόκους, συριζαίους, ανεξάρτητους οι οποίοι όμως δεν θα στηρίξουν τον Κώστα Τασούλα στην ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Από το ίδιο λίκνο προέρχονται οι δυο τους.
Άστο καλύτερα, να μείνουμε στα bravissimi.

Γράφουμε άφοβα μια αποστροφή από την ομιλία του μετά την ψηφοφορία. «Δεν θα μπορούσα ποτέ να διανοηθώ ως μικρό παιδί που κάποτε έπαιρνε το πλοίο από την Άνδρο για να σπουδάσει και να γίνει γιατρός, ότι θα ζούσε σήμερα μια τέτοια κορυφαία στιγμή. […] Για όλα αυτά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αθηναίους που με έζησαν και τους έζησα επί δεκαετίες. Σε αυτούς που εξακολουθούν μέχρι σήμερα να επενδύουν σε μένα με μια ψήφο καρδιάς».

Ρωτάμε δικηγόρο αν θα γράψουμε για την (όχι τόσο πετυχημένη) θητεία του ως δήμαρχος Αθηναίων. Πιο βρώμικη δεν υπήρξε η πρωτεύουσα ποτέ. Ρωτάμε επίσης αν μπορούμε να γράψουμε ότι εστίασε σε αναπλάσεις δημόσιων χώρων για τις οποίες τον αποκαλούσαν «δεντροφάγο».
Άστο καλύτερα, να παραπέσει.

Γράφουμε άφοβα ότι ως γιατρός και επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθήνας ειδικεύτηκε στην ακτινοθεραπεία και ογκολογία. Παραδόξως (σε σχέση με άλλους βουλευτές) έχει μαζέψει ένσημα από 33 χρόνια εφημερίες σε δημόσιο νοσοκομείο. Χάρη σε αυτήν την εμπειρία έγινε υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Καραμανλή του Δεύτερου.

Δεν ρωτάμε δικηγόρο αν θα γράψουμε σχετικά με τις φαρμακευτικές δαπάνες επί των ημερών του. Ο Νικήτας Κακλαμάνης θα θυμώσει, θα στείλει εξώδικο, θα έχουμε αϋπνίες. Δεν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία απλά και μόνο για να ξαναγράψουμε τα γραμμένα.
Άστο καλύτερα, να ασχοληθεί κάποιος άλλος, που έχει το εκατομμύριο για πιθανή αποζημίωση.

Να μην ξεχάσω να γράψω «καλή επιτυχία στη θητεία» και «σιδεροκέφαλος».

Διαβάστε επίσης

Φθόνος σε σχολεία του Κυριάκου Πιερρακάκη

Comments
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η δημόσια πρόταση του Ορσέλ για Alpha, έτοιμος ο Μυλωνάς για εξαγορές, το σχέδιο Μεγάλου για την Εθνική, πόσα λεφτά έχει ο Paulson, η μόχλευση των δανείων της Μάρμαρα Παυλίδης, το κάλεσμα του Νίκου Βαφειά, η Κούστα, ο famous αρχιτέκτονας και το Αθηνών Αρένα
Η μήνυση Παπαβασιλείου, τo Show Or Not To Show των εξεταστικών, το deal Ant1 – La Repubblica, οι γυναίκες του Κουσουλού και τα ταμεία της ΕΡΤ που «φουσκώνουν»
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρώτος καφές του 2026 στο Κολωνάκι με Τασούλα, Κακλαμάνη και Γεωργιάδη (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδική ασφάλεια και social media
Οι ταξιτζήδες, τα συμφέροντα και η ηλεκτροκίνηση
Από την παγκόσμια αναταραχή στην ελληνική πολιτική κόπωση
Κωνσταντίνος Μπαλωμένος: «Η Ελλάδα σε ένα κόσμο που κυριαρχεί το δίκαιο του ισχυρού»
Σεβασμός στους αγρότες, σεβασμός σε όλους
Η Ελλάδα σε ζώνη κινδύνου από τους Τέσσερις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης του Τραμπ
Τραμπ, Fed, εκλογές και αγορές: Μικρή μείωση επιτοκίων τον Ιανουάριο
Πόσο αθώος είναι ο φονιάς
Μητσοτάκης και Δένδιας διαβάζουν σωστά τον Τραμπικό κόσμο
Οι γυναίκες των πρωθυπουργών: Από τη Δάφνη στη Μαρέβα