array(0) {
}
        
    
Menu
0.1%
Τζίρος: 221.93 εκατ.

Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή

Άδωνις Γεωργιάδης
Comments

Σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, με παρουσία στο στούντιο ή εξ αποστάσεως, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σχεδόν καθημερινά εμφανίζεται και κάνει κάποιες ανακοινώσεις και  προαναγγέλλει βήματα, τα οποία είναι άγνωστο αν έχουν αποφασιστεί.

Οι παρεμβάσεις του, αρκετές φορές προκάλεσαν και την παρέμβαση του ιδίου του πρωθυπουργού, όπως τον Φεβρουάριο του 2021, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης  αναγκάστηκε με παρέμβαση του στη βουλή να βάλει τέλος στο αλαλούμ με τα μέτρα για την πανδημία, που προκαλούσε ο κ. Γεωργιάδης. Ο υπουργός, σώπασε για λίγα εικοσιτετράωρα και… επανήλθε δριμύτερος, δημιουργώντας το γνωστό μπάχαλο  με το take away στην εστίαση και αν θα δίνουν καφέδες οι φούρνοι.

Αυτό δεν έγινε βέβαια μία φορά  και πλέον δεν αποτελεί έκπληξη. Τις τελευταίες μέρες δε… πλήθος των υπουργών και άλλων κυβερνητικών παραγόντων που βγαίνουν από το πρωί ως το βράδυ στα κανάλια και στα ραδιόφωνο και αλληλοαναιρούνται. Ωστόσο, η περίπτωση του υπουργού Ανάπτυξης ξεχωρίζει.

Δείγμα πολιτικής νευρικότητας, διαρκούς αγωνίας για δημοσιότητα ή κάτι περισσότερο; Μπορεί να θέλει να φανεί ο φιλολαϊκός της κυβέρνησης για να σπάσει τα κοντέρ των σταυρών στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, με αποτέλεσμα μια κουβέντα τόσο σοβαρή όσο η μείωση του ΦΠΑ να εκπίπτει στα επίπεδα καφενειακής κουβέντας για να μην κακορδίσει κανέναν –άλλωστε άλλος υπουργός θα χρειαστεί να φανεί κακός για να το μαζέψει. Αλλά με τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν είναι η πρώτη φορά.

Τώρα όμως έγιναν πολλοί όσοι στην παράταξη του εκτιμούν ότι εκθέτει την κυβέρνηση. Ειδικά τώρα με την έκταση της ακρίβειας κι ενώ γίνεται προσπάθεια για την ανάκαμψη της και λαμβάνονται μέτρα ενίσχυσης των νοικοκυριών.

Δεν ξέρουμε αν είναι ότι μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο, η οποία εντείνει τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις και αρρυθμίες, καθώς οι πιέσεις που δέχονται πολλά κυβερνητικά στελέχη από την κομματική βάση αρχίζουν και γίνονται ασφυκτικές…

Όμως αυτό θα δικαιολογείτο για τα στελέχη εκείνα που έχουν ανάγκη τους σταυρούς είτε για την επανεκλογή τους, είτε για ένα καλό πλασάρισμα στην κομματική ιεραρχία και το πολιτικό χρηματιστήριο, ενόψει πιθανών εξελίξεων. Ο Άδωνις Γεωργιάδης γιατί επιμένει να κάνει … «του κεφαλιού του»;

 

Comments
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ξεκίνησε η «Πολιτιστική Συνταγογράφηση» μέσω ΗΔΙΚΑ για ασθενείς με ψυχικά νοσήματα
Οι δημοφιλείς και ο κυρίαρχος ΚΜ, τα βραβεία της Eurobank, ο κόλακας του πρωθυπουργού, ο σάλος με γαλάζια βουλευτίνα και το μπρα ντε φερ Αντώνη-Σταύρου
Υπουργείο Υγείας: Δωρεάν επιμορφωτικά προγράμματα για 12.000 επαγγελματίες υγείας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα υποζύγια του ΕΝΦΙΑ
Η «Οδύσσεια» του ΠΑΣΟΚ και η επόμενη μέρα για τον Κωνσταντινόπουλο
Ανδρουλάκης: ο πανικός πριν την ήττα, και ο Αλέξης χαμογελά
Δέκα Μικροί Πασόκοι
«Όταν η ναυσιπλοΐα γίνεται στόχος: Η νέα πραγματικότητα ασφάλειας στα Στενά του Ορμούζ και το τίμημα για τους ναυτικούς»
Το αίμα πάνω από το εγώ: Η σύγκρουση πολιτισμών και τα όρια της ισχύος
Καρυστιανού: Όταν το σύμβολο δοκιμάζεται από την πολιτική
Όταν μια τούφα φαίνεται στην Τεχεράνη
Τι πραγματικά ρωτά η Goldman Sachs για τις ελληνικές τράπεζες
Τα αγρίμια, οι γονείς και μια γραμμή βοήθειας