ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι πρωινοί μας καθοδηγητές, Αυτιάς και Παπαδάκης, αλλά και οι άλλοι, καταδικάζουν τους Σόϊμπλε και ΔΝΤ που ζητούν μέτρα και νέους φόρους. Δεν καταλαβαίνουν οι εταίροι μας ότι μας έχουν ξεζουμίσει με τους φόρους; Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να επιβληθούν νέοι φόροι!
Αυτό που δεν εξηγούν οι πρωινοί καθοδηγητές είναι ότι το ΔΝΤ και ο Σόϊμπλε δεν είναι οι τελικοί αποδέκτες των φόρων. Τα λεφτά που πληρώνουμε δεν πάνε στις τσέπες τους αλλά στις τσέπες του Ελληνικού Δημοσίου.
Μας ζητούν πρόσθετα μέτρα διότι βλέπουν ότι η κυβέρνηση μας είναι ανίκανη να συγκρατήσει και να περιορίσει τις δαπάνες. Η ατυχία μας είναι ότι έχουμε μια διαχειριστικά ανίκανη κυβέρνηση και εξαιρετικά επιπόλαιη δημοσιογραφική παρουσίαση του θέματος. Ο Ελληνικός λαός μένει έτσι στο σκοτάδι καθοδηγούμενος από δημαγωγούς.
Κανείς δεν θα ζητούσε μέτρα αν περιορίζαμε τις δαπάνες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Η Τεχεράνη έχει στείλει την απάντησή της σε μια αμερικανική πρόταση με στόχο τον τερματισμό του πολέμου
- ΥΠΑΑΤ: Η βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη είναι στρατηγική επιλογή για την παραγωγή, τους παραγωγούς και την ανθεκτικότητα της Θεσσαλίας
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Μαμά είναι τα μαλλιά που έπεσαν, η κούραση, τα πρώτα βήματα
- Γιώργος Γεραπετρίτης: Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.