Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: Με δική μου απόφαση έκλεισε η Αθηνών – Λαμίας, για να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι

  • NewsRoom
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης


Υπήρχε κίνδυνος να αποκλειστούν οδηγοί στην εθνική οδό, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια» που σαρώνει τη χώρα με ακραία καιρικά φαινόμενα.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο υπουργός εξήγησε ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε για να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές, καθώς, όπως επεσήμανε, υπήρχε ο φόβος ότι οι οδηγοί θα αποκλειστούν εκεί.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε χαρακτηριστικά: «Η εθνική οδός έκλεισε με δική μου απόφαση, γιατί η χιονόπτωση είναι πολύ σφοδρή, τα μηχανήματα είναι εκεί και καθαρίζουν, αλλά όλα έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες. Υπήρχε κίνδυνος να εγκλωβιστούν πολίτες και να κινδυνέψουν και για αυτό κλείσαμε την εθνική οδό».

Επιπροσθέτως, ο υπουργός απηύθυνε έκκληση προς όσους κατευθύνονται προς τα βόρεια προάστια της Αττικής να μην μετακινούνται προς τα εκεί. «Η χιονόπτωση είναι σφοδρή, δεν πρέπει να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές, όσοι δεν χρειάζεται να μην μετακινούνται», επανέλαβε.

Σημειώνεται ότι η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας από τη γέφυρα Καλυφτάκη έκλεισε τα ξημερώματα. Η κατάσταση αναμένεται να επαναξιολογηθεί αργότερα σήμερα.

Διαβάστε ακόμη:

Στην Αττική η «Μήδεια» με σφοδρή χιονόπτωση – Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας – Προβλήματα σε πολλές περιοχές

«Μήδεια»: Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες – Έως 10 μποφόρ στο Αιγαίο

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων σε Παπάγου-Κλειστός ο ΗΣΑΠ από Ειρήνη μέχρι Κηφισιά

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση


ΣΧΟΛΙΑ