• Πολιτική

    Χρ. Βερναρδάκης: «Κοινωνικό μέρισμα πήραν και αλλοδαποί, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»!

    • NewsRoom
    Βερναρδάκης Vernardakis

    Χριστόφορος Βερναρδάκης


    Χρησιμοποιώντας την φράση του Αλέξη Τσίπρα «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», με την οποία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκλεισε το χριστουγεννιάτικο, πολιτικό του βίντεο-μήνυμα, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης σχολίασε την είδηση πως γύρω από την διανομή του κοινωνικού μερίσματος σε χιλιάδες αλλοδαπούς από 172 υπηκοότητες.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΗΔΙΚΑ, το κοινωνικό μέρισμα έλαβαν, μεταξύ άλλων, 9.700 δικαιούχοι με καταγωγή από την Ινδία, το Μπανγκλαντές, τη Σρι Λάνκα, την Αίγυπτο και τις Φιλιππίνες, 400 από την Κίνα, 97.000 δικαιούχοι είναι από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία καθώς και 1.500 δικαιούχοι από χώρες της ΕΕ όπως Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Βρετανία.

    «Το κοινωνικό μέρισμα το πήραν και αλλοδαποί. Ναι, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…» αναφέρει ο κ.  Βερναρδάκης, συμπεριλαμβάνοντας στην ανάρτησή του στο  Twitter ένα κείμενο της ιστοσελίδας του left.gr, το οποίο επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των ΜΜΕ που παρουσίασαν την είδηση, κατηγορώντας τα για «μαθήματα φασισμού».

    Δείτε την ανάρτηση του κ. Βερναρδάκη:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ν. Τόσκας: Ο «Ρουβίκωνας» θα λογοδοτήσει για την επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: «Δεν ψηφίζω το όνομα Μακεδονία – Ας συγκληθεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών»



    ΣΧΟΛΙΑ