• Πολιτική

    Χάος στον ΣΥΡΙΖΑ: Απειλεί με αποχώρηση ο Παύλος Πολάκης από τα ψηφοδέλτια! – Όποιος διαφωνεί μπορεί να φύγει, απαντά η Κουμουνδούρου

    • NewsRoom
    Παύλος Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Σφοδρή αντιπαράθεση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών στις επερχόμενες εκλογές, με τον Παύλο Πολάκη να απειλεί με αποχώρηση από τα ψηφοδέλτια.

    Σε οργισμένη ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει πως «προφανώς από “λάθος” ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χάνια.

    Μέχρι να διορθωθεί το “λάθος” δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!».

    Ωστόσο, όπως προκύπτει από την Κουμουνδούρου, δεν πρόκειται για «λάθος», αλλά για τελική απόφαση του κόμματος. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον βουλευτή Χανίων πως μπορεί να αποχωρήσει αν επιμείνει.

    Αναλυτικά η απάντηση της Κουμουνδούρου:

    “Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος.

    Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

    Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά”, τονίζει η Κουμουνδούρου.

    Σημειώνεται πως στα Χανιά έχει μείνει κενή μια θέση υποψηφίου, από τις έξι συνολικά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Χαιρετάκης είναι ένα από τα ονόματα που κρατήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση για να επανεξεταστούν κατόπιν διαφόρων ενστάσεων από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων των Μιχάλη Καλογήρου, Ράνιας Σβίγκου, Γιώργου Βασιλειάδη, Χρήστου Σπίρτζη, Νίκου Φίλη και Πάνου Ρήγα, καθώς ενστάσεις για την υποψηφιότητά του φέρεται να έχει εκφράσει η πλευρά Σταθακη.

    Διαβάστε επίσης

    ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών



    ΣΧΟΛΙΑ