• Ελλάδα

    Χαμός στη Βουλή: Έξαλλος ο Κασιδιάρης με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ! – Επενέβη η φρουρά

    • NewsRoom
    Κασιδιάρης

    Ηλίας Κασιδιάρης


    “Άναψαν τα αίματα” στη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας της Βουλής, για το θέμα σύλληψης των δυο στρατιωτικών, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να πρωταγωνιστούν σε ένα έντονο επεισόδιο.

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ζήτησε με έντονο τόνο να αποχωρήσει από την αίθουσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ακούστηκε να φωνάζει «Να βγει έξω ο πράκτορας. Να αποχωρήσει ο Τούρκος!».

    Τον βουλευτή Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να υπερασπιστούν οι συνάδελφοί του, μεταξύ των οποίων και ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος. Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε τον Κασιδιάρη πως «παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας».

    Στην αίθουσα επικράτησε ένταση, ενώ έσπευσαν και άνδρες της ασφάλειας του κοινοβουλίου, που κινητοποιήθηκαν από τις φωνές. Η συνεδρίαση διεκόπη για πέντε λεπτά.

    Υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή είχε προγραμματιστεί να συνεδριάσει στις 14:00 μετά από αίτημα της ΝΔ για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις. Η ενημέρωση αυτή γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. Η συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16:00 το  απόγευμα.

    Στο μεταξύ, για το ίδιο θέμα συγκλήθηκε άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Παππάς: Μίλησε για Novartis, οικονομική ανάπτυξη και τηλεοπτικές άδειες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βόμβα» Πάγκαλου: Γκρίζα ζώνη ήταν πάντα τα Ίμια



    ΣΧΟΛΙΑ