• Πολιτική

    Μπογδάνος: Ο Δένδιας είχε κακή ενημέρωση – Αναφέρθηκα στις αντεθνικές θέσεις του ΚΚΕ

    • NewsRoom
    Μπογδάνος: Ο Δένδιας είχε κακή ενημέρωση - Αναφέρθηκα στις αντεθνικές θέσεις του ΚΚΕ


    Τη θέση του για τη δράση του ΚΚΕ επανέλαβε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μια ημέρα μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ.

    Παράλληλα, ο κ. Μπογδάνος υποστήριξε πως ο Νίκος Δένδιας είχε «κακή ενημέρωση» για την παρουσία του στο Βίτσι, ενώ  τόνισε πως ανέμενε από το προεδρείο της Βουλής να αντιδράσει, «όταν ο κ. Παφίλης, εξαπέλυσε στοχοποιητικές απαράδεκτες ύβρεις και αποκάλεσε τη ΝΔ απογόνους ταγματασφαλιτών». Όπως υποστήριξε, «υπερασπίστηκα την αξιοπρέπεια τη δική μου και της παράταξης».

    «Αλίμονο, αν η αναφορά βάσει ιστορικών πηγών στις αντεθνικές θέσεις του ΚΚΕ αντιβαίνει τις αρχές μας», υποστήριξε ο βουλευτής Α’ Αθηνών, ενώ για την παρουσία του στις εκδηλώσεις για την επέτειο από τη μάχη στο Βίτσι, σημείωσε ότι «η παρουσία μου είχε ως νόημα να προστατευθούν οι κάτοικοι από τους φασίζοντες».

    «Είναι ατόπημα για έναν βουλευτή της κυβέρνησης να εκθέτει τις διαχρονικές αντεθνικές αρχές ενός κόμματος;» διερωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

    Ο κ. Μπογδάνος απάντησε και σε ερωτήματα για προηγούμενες περιπτώσεις που οι πράξεις και οι δηλώσεις του είχαν επιφέρει αντιδράσεις. Ειδικότερα, σχετικά με την αναπαραγωγή δημοσιεύματος στο οποίο εμπεριέχονταν τα ονόματα παιδιών από το νηπιαγωγείο που είχαν εντοπιστεί σειρά κρουσμάτων Covid-19 – υπόθεση για την οποία είχε δεχθεί την «κίτρινη κάρτα» του Μεγάρου Μαξίμου – ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παραδέχθηκε ξανά πως ήταν λάθος. «Ζήτησα αμέσως συγγνώμη για την αναπαραγωγή των ονομάτων», ανέφερε.

    Όσον αφορά την παλιότερη απάντησή του σε ακροδεξιό στα social media για «τανκς στην ΕΡΤ», απάντησε και εκεί πως  «ήταν ένα λάθος».

    Απαντώντας στον υπουργό Εξωτερικών ο οποίος τον ταύτισε με την Χρυσή Αυγή, υποστήριξε χαρακτηριστικά : «Έχω δεχθεί τραμπουκισμό και από τη ΧΑ, μου έχουν επιτεθεί και τα δύο άκρα», ενώ διευκρίνισε ότι απευθύνεται σε ένα κοινό που έχει πατριωτικές και δημοκρατικές αξίες.

    «Αύριο θα ψηφίσω την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία. Θα παραμείνω συντεταγμένος στις αρχές που διέπουν έναν ολόκληρο χώρο», ανέφερε ο κ. Μπογδάνος.

    Τέλος, σχετικά με τις πολιτικές του επιδιώξεις ανέφερε με νόημα ότι «οι εκλογές αργούν» και ότι ο ίδιος «δεν είναι λαγός».

    Διαβάστε επίσης

    Μπογδάνος: Πώς σχολιάζουν οι κυβερνητικές πηγές την απόφαση του Μητσοτάκη για διαγραφή από την ΚΟ της ΝΔ



    ΣΧΟΛΙΑ