Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ανώτατος αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία επιχειρεί να δικαιολογήσει την προκλητική κίνηση Σκοπιανών εθνικιστών, να κάψουν την ελληνική σημαία σε συγκέντρωση την Τρίτη.
Κληθείς να απαντήσει αν η Αθήνα προβληματίζεται για το γεγονός αυτό, περιορίστηκε να δηλώσει: «Κι εμείς κάψαμε σημαίες στη Θεσσαλονίκη. Κι ακούστηκαν συνθήματα ”πάρτε τα όπλα να πάμε στα Σκόπια’», θέλοντας να επισημάνει ότι δεν πρέπει να δίνεται σημασία σε τέτοια περιστατικά.
Τέλος, αναφορικά με το αν η Ελλάδα καλύπτεται από τη στάση της Ευρώπης σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις, απάντησε: «Η στάση της Ευρώπης είναι καλύτερη από ποτέ, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετή».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χιλιάδες Σκοπιανοί διαδήλωσαν κατά της αλλαγής του ονόματος – Έκαψαν ελληνική σημαία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνα δικαιώνει τα συλλαλητήρια: Τι λένε οι Έλληνες για το Σκοπιανό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.