• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Στη Λέσβο η Angelina Jolie- Ανανεώνεται το “ραντεβού” με Τσίπρα


    Μετά από την επίσκεψή της στο λιμάνι του Πειραία και τη συνάντησή της με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, η γνωστή ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Angelina Jolie θα μεταβεί σήμερα, στις 10 το πρωί, στο νησί της Λέσβου. Η κ. Jolie αναμένεται να επισκεφτεί καταυλισμούς προσφύγων στον Καρά Τεπέ και στη Μόρια.

    Jolie-tsipras

    Σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να συναντηθούν ξανά ο Αλέξης Τσίπρας και η Angelina Jolie, καθώς η δημοφιλής ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ συζήτησε την ιδέα να συμμετάσχει σε μια εκστρατεία ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τουρισμό στα ελληνικά νησιά με στόχο την ενίσχυση των προσφύγων που βρίσκονται σε αυτά.

    Η ίδια αναγνωρίζει το υπέρμετρο βάρος που σηκώνει η Ελλάδα αλλά και τις ευθύνες που αναλογούν στις χώρες της Δύσης για την κατάσταση στη Συρία που εξωθεί κύματα Σύριων πολιτών προς την Τουρκία την Ελλάδα και την Ευρώπη.

    Στο τέλος του μηνά  η ίδια και ο Αλεξης Τσίρας θα βρεθούν στη Γενεύη σε εκδήλωση του ΟΗΕ και πιθανότατα θα συζητήσουν ξανά για τη διαφημιστική καμπάνια στην οποία αναφέρθηκαν.

     



    ΣΧΟΛΙΑ