• Top Stories

    Ν.Παππάς : Απειλεί με μηνύσεις όσους τον συνδέουν με το κύκλωμα εκβιαστών

    • NewsRoom
    Νίκος Παππάς

    Νίκος Παππάς


    Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, για τις φήμες που τον θέλουν να συνδέεται με την υπόθεση των εκβιασμών.

    Ο υπουργός Επικρατείας κάνει λόγο για απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και στοχευμένη κατασυκοφάντηση από “συγκεκριμένα κέντρα”

    Όπως είπε σε ανακοίνωση του: “Οι αήθεις επιθέσεις εναντίον της Κυβέρνησης και στο πρόσωπό μου συνεχίζεται από τα συγκεκριμένα κέντρα, εδώ και μήνες. Αυτή ή αήθης επίθεση ξεπερνά κάθε όριο. Μέχρι στιγμής επέλεξα να τηρήσω στάση αναμονής ως προς την προσφυγή στη δικαιοσύνη. Με δεδομένη την απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και τη στοχευμένη κατασυκοφάντηση, είμαι αναγκασμένος να προσφύγω στη Δικαιοσύνη”.

    Ενώ παράλληλα προσθέτει: “η υπόθεση των κατηγορουμένων για τα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένης εκβίασης και δωροδοκίας βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, η οποία θα αξιολογήσει και θα κρίνει την υπόθεση και τα πρόσωπα”

    “Η Δικαιοσύνη αναπνέει, η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει, όπως δεν παρεμβαίνει και σε άλλες εν εξελίξει υποθέσεις”, “το γεγονός ότι το απόστημα σπάει τώρα, αποδεικνύει ότι αίρονται τα διάφορα εμπόδια και η Ελληνική Αστυνομία και Δικαιοσύνη αφήνονται, απερίσπαστες, να κάνουν τη δουλειά τους”.



    ΣΧΟΛΙΑ