• Ελλάδα

    Καρφιά ΔΣΑ για Κατρούγκαλο: Οι απόψεις του είναι σαν ενός ενός πικραμένου μόδιστρου


    Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Βασίλης Αλεξανδρής σε παρέμβασή του για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου, μίλησε με σκληρό ύφος για τον υπουργό Εργασίας και απάντησε στη δήλωσή του ότι οι δικηγόροι είναι εκφραστές της γραβάτας.

    «Οι γραβάτες και τα μαντηλάκια νομίζω ότι δεν αντέχουν σε σοβαρό σχόλιο. Απηχούν τις απόψεις ενός πικραμένου μόδιστρου», σχολίασε ο ίδιος.

    Ο κ. Αλεξανδρής, παρεμβαίνοντας στο mega, σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, αναφέροντας:

    «Οι δικηγόροι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες που ζουν από την άσκηση της δικηγορίας. Χάνει την ουσία, χάνει τα χαρακτηριστικ σά του οικονομικού προβλήματος ο υπουργός και ασχολείται με την γραβάτα και με το μαντηλάκι. Αυτό αντιλαμβάνεται ως απονομή της δικαιοσύνης», πρόσθεσε ο κ. Αλεξανδρής για τον υπουργό Εργασίας.

    Να θυμήσουμε ότι ο υπουργός εργασίας είχε ξανασχοληθεί με τις γραβάτες και στο παρελθόν, καθώς είχε πει χαρακτηριστικά σε συνάντηση, που είχε με τους επιστημονικούς φορείς στο Μέγαρο Μαξίμου “Γραβάτα στο δικαστήριο όλοι φοράνε. Και το μπλοκάκι που βγάζει 800-1000 ευρώ το μήνα και οι δικηγόροι που βγάζουν 60.000, 80.000, 100.000 ευρώ το χρόνο που φοράνε τη γραβάτα την Αrmani και τη Dior”.

    Διαβάστε ακόμα:

    Αυτή είναι η άγνωστη εταιρεία που κινεί κρυφά τα νήματα στο Internet

     



    ΣΧΟΛΙΑ