• Πολιτική

    Βεσυρόπουλος: Δεν μειώνεται το αφορολόγητο

    • NewsRoom


    Ο υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολος Βεσυρόπουλος με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριξε πως η κυβέρνηση καταργεί το αφορολόγητο «από την πίσω πόρτα», τόνισε πως δεν πρόκειται να μειωθεί αντιθέτως θα αυξηθεί κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, ακολουθώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης.

    «Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει το άσπρο μαύρο δεν έχει καμία τύχη. Δεν πείθει κανέναν. Το αφορολόγητο δεν πρόκειται να μειωθεί. Αντίθετα αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, όπως ήταν η προεκλογική μας δέσμευση», απαντά ο υφυπουργός στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Δέσμευσή μας ήταν επίσης η επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με μία δέσμη μέτρων, με σκοπό την πάταξη της φοροδιαφυγής. Ένα από τα μέτρα για την ενίσχυση των ηλεκτρονικών συναλλαγών είναι η αύξηση του ποσοστού των δαπανών που πρέπει να πληρώνονται με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, ώστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη χρήση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, χωρίς να δημιουργούνται στρεβλώσεις στην οικονομία», αναφέρει ο κ. Βεσυρόπουλος.

     



    ΣΧΟΛΙΑ