• Πολιτική

    Απονενοημένη προσπάθεια από τον Κατσίκη: Αμφισβητεί την ανάληψη ευθύνης από τον Ρουβίκωνα!

    Κατσίκης


    Να συντηρήσει το αφήγημα της κυβέρνησης περί «ακροδεξιών ομάδων» και «επιχειρηματικών συμφερόντων» που απειλούν και καλούν σε «αποστασία» βουλευτές των ΑΝΕΛ επιχείρησε από το βήμα της Βουλής ο Κώστας Κατσίκης, μετά την ανάληψη της ευθύνης για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του από την αναρχική ομάδα του Ρουβίκωνα.

    «Σας ζητώ συγγνώμη γιατί σήμερα δεν κατάφερα να ασκήσω τα καθήκοντα μου ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, διότι είχα να αντιμετωπίσω μια επίθεση κακοποιών στοιχείων, ευτυχώς μιας αποτυχημένη προσπάθεια εισβολής», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κατά τη συζήτηση στη Βουλή.

    «Όταν θα έχω τα στοιχεία, δηλαδή από ποιον, τότε αυτά τα στοιχεία θα είναι στη διάθεσή σας», είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης, ενώ αμφισβήτησε πως επρόκειτο όντως για τον Ρουβίκωνα.

    «Να δούμε αν πραγματικά πρόκειται για τον Ρουβίκωνα κι αν είχε αυτή η οργάνωση μάθει το μάθημά της από τα φροντιστήρια που είχαν παρακολουθήσει», προσέθεσε, χαρακτηρίζοντας την απόπειρα, αλλά και την ανάληψη ευθύνης, «μη επιτυχημένες».

    Παράλληλα, συνέχισε να υποστηρίζει πως η επίθεση εναντίον του ήταν μια «τρομοκρατική ενέργεια».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κατσίκης: Απειλούσαν τη ζωή μου αν δεν ψήφιζα να πέσει η κυβέρνηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρουβίκωνας: Εμείς πήγαμε για καταδρομική επίθεση στο γραφείο του Κατσίκη



    ΣΧΟΛΙΑ