• Πολιτική

    Αποκάλυψη Σαμαρά: Ο «Ρασπούτιν» είναι ο Παπαγγελόπουλος

    • NewsRoom

    Αντώνης Σαμαράς


    Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Παραπολιτικά, κατονομάζοντας τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως τον «Ρασπούτιν» της κυβέρνησης για την υπόθεση Novartis.

    Σύμφωνα με την προδημοσίευση που έκαναν τα parapolitika.gr, ο Αντώνης Σαμαράς, στην εν λόγω συνέντευξη, αποκαλύπτει ότι πίσω από το συγκεκριμένο προσωνύμιο είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα διαφθοράς.

    Είναι η πρώτη φορά από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκαν καταγγελίες εισαγγελικών λειτουργών για κυβερνητικές μεθοδεύσεις, που κάποιος, επώνυμα  αποκαλύπτει ότι ο γνωστός µε το προσωνύµιο «Ρασπούτιν» είναι ο κ. ∆ηµήτρης Παπαγγελόπουλος.

    Η αποκάλυψη αυτή έρχεται σχεδόν ταυτόχρονα µε την αναφορά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, για την ανάσυρση των μηνύσεων του πρώην πρωθυπουργού, καθώς και του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Ευρωπαίου επιτρόπου ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αγγελής, με δεκασέλιδη αναφορά που υπέβαλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την Πέμπτη, ζήτησε μεταξύ άλλων να κληθούν και να εξεταστούν ως μάρτυρες οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Αβραμόπουλος ενώ ταυτόχρονα ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκάλυψη της ταυτότητας του «Ρασπούτιν».



    ΣΧΟΛΙΑ