ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απάντηση στην… απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου, με την οποία κατηγορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ψεύτη επειδή δεν παραδέχεται πως η Ελλάδα θα έχει μια καθαρή έξοδο από τα μνημόνια εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ).
Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ επιτίθεται στον Πρωθυπουργό, τονίζοντας πως «ακόμα και τα μικρά παιδιά» γνωρίζουν ότι έχει «ταυτιστεί με το ψέμα και την πολιτική εξαπάτηση». Παράλληλα, παραπέμπουν στις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup αλλά και του Ευκλείδη Τσακαλώτου για «ενισχυμένη εποπτεία» μετά το τέλος του προγράμματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Το ποιος πολιτικός αρχηγός έχει ταυτιστεί με το ψέμα και την πολιτική εξαπάτηση το ξέρουν πια και τα μικρά παιδιά.
Όσο για τη δήθεν καθαρή έξοδο, στην οποία επιμένει ο πρωθυπουργός, η Νέα Δημοκρατία τον παραπέμπει στις δηλώσεις που έγιναν σήμερα από τον επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο περί “ενισχυμένης εποπτείας” της Ελλάδας μετά τον Αύγουστο.
Αν και πάλι ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται ότι όλοι έχουν καταλάβει το νέο παραμύθι του, ας ξαναδιαβάσει όσα δήλωσε χθες ο κ. Τσακαλώτος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης είναι ψεύτης και θα περιμένει ακόμη ένα χρόνο για εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Κάνε εκλογές τον Σεπτέμβριο αν βγαίνουμε από τα μνημόνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιβύη: Επιβεβαιώθηκε ότι σκότωσαν τον γιο του Καντάφι που διεκδίκησε την εξουσία
- Real Consulting: Στο 4,65% μειώθηκε το ποσοστό του Δημοσθένη Στασινόπουλου
- Δένδιας από Ουάσινγκτον: Ελλάδα και Ισραήλ δεν αποκλείουν την Τουρκία – Η λογική της «Γαλάζιας Πατρίδας» δεν βοηθάει
- ΕΧΑΕ: Απέκτησε επιπλέον 20% του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.