• Πολιτική

    Απάντηση Μπακογιάννη σε Τσίπρα για τον ΒΟΑΚ: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί»

    • NewsRoom
    Ντόρα Μπακογιάννη

    Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής ΝΔ


    Η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε με γραπτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα για τις αναφορές  που έκανε ο ίδιος, όταν βρέθηκε την Δευτέρα στα Σφακιά της Κρήτης για το θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης. Άλλωστε, ο κ. Τσίπρας, στις αναφορές του είχε σχολιάσει και την πρόσφατη δήλωση της κ. Μπακογιάννη πως «ΒΟΑΚ χωρίς διόδια δεν γίνεται» λέγοντας ότι «κάτι κρύβεται» πίσω από αυτή την αναφορά.

    Η κ. Μπακογιάννη τονίζει στην επιστολή που έστειλε προς τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ: «Αγαπητέ κ. Τσίπρα, σε αντίθεση με εσάς εμείς λέμε τα ίδια και πριν και μετά τις εκλογές. Επίσης, σε αντίθεση με εσάς, ο πρωθυπουργός της χώρας έχει δεσμευθεί για την υλοποίηση του ΒΟΑΚ πράγμα που σημαίνει ότι εμείς δεν κάνουμε απλώς σχέδια επί χάρτου.

    Σας θυμίζω ότι η χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ ήταν στον αέρα, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια που κυβερνούσατε τη χώρα. Και σας βεβαιώνω ότι η κυβέρνηση της ΝΔ γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της Κρήτης και θα προνοήσει για συγκεκριμένες διαδρομές που χρησιμοποιούνται από μόνιμους κατοίκους της περιοχής.

    Τέλος, θα περίμενα μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση, αν όχι συνέπεια, από έναν πολιτικό αρχηγό, ο οποίος κατήγγειλε τα διόδια με το Κίνημα δεν πληρώνω, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όταν έγινε πρωθυπουργός αύξησε τον αριθμό των διοδίων και νομοθέτησε αύξηση του κόστους διοδίων κατά 150%».

    Η βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας έκλεισε την απάντηση της προς τον επικεφαλή του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας: «Υ.Γ Και στην Κρήτη λέμε την παροιμία ‘Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί’»



    ΣΧΟΛΙΑ