ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια ακόμα «καταδρομική» επίθεση σε πρεσβεία πραγματοποίησαν ομάδα αγνώστων το απόγευμα της Δευτέρας. Ομάδα 15 ατόμων εισέβαλε στην πρεσβεία της Ιταλίας που βρίσκεται επί των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Σέκερη λίγο μετά τις 8 το απόγευμα.
Οι αντιεξουσιαστές ανήρτησαν πανό, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για την πτώση της γέφυράς στην Γένοβα.
Αν και στην αρχή οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ομάδα αντιεξουσιαστών που διαμαρτύρονταν για τη μεταναστευτική πολιτική της ιταλικής κυβέρνησης, τελικά αποδείχθηκε πως οι εισβολείς ήταν οπαδοί ιταλικής ομάδας.
Ωστόσο σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν αντιληπτοί από τους φύλακες της πρεσβείας και διέφυγαν αμέσως με μοτοσικλέτες.
Αυτή την στιγμή γίνονται έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσαγγάρη: Το 98% των πρατηρίων καυσίμων έχει προσαρμοστεί στο πλαφόν
- Η Γυναίκα στο επίκεντρο του αύριο: Ολα όσα είπαν Παύλος Μαρινάκης, Νατάσσα Κιουρκατιώτη και Νατάσσα Σίμου
- Φιντάν: Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί ούτε πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν – Τεράστιο σφάλμα αυτός ο πόλεμος
- Αδυναμία προσέγγισης πλοίου στο Διαφάνι της Καρπάθου λόγω καιρικών συνθηκών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.