ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι θαυμάσιες 16, το έπος των Στασινόπουλων, το ράλι Περιστέρη, ο μαραθώνιος Εξάρχου, η μπάλα του Ηλιάδη, η συγκίνηση του Λάμπρου, η αποτυχία Ζαφειράκη, η νέα βουτιά του Τόλη, τα έργα τέχνης του Οικονόμου
Με ανάρτησή της η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, γνωστοποίησε ότι δε θα είναι, εκ νέου, υποψήφια για την Ευρωβουλή.
«Πιστή στις αρχές, στις αξίες και στην αγάπη μου για την Ελλάδα, ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την απόφασή μου να μην συμμετάσχω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου εάν το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως. Αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας» αναφέρει σε ανάρτησή της η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Η ανακοίνωσή της:
«Καταθέτω σήμερα στην ΑΠΔΠΧ, όπως μου ζητήθηκε, στοιχεία που αφορούν στο γνωστό θέμα της αποστολής newsletter από το γραφείο μου. Στην πολιτική μου πορεία υπήρξα πάντοτε ένας “στρατιώτης” της μεγάλης παράταξης της ΝΔ και την υπηρέτησα από όποια θέση μου ζητήθηκε. Ως Ευρωβουλευτής, επί 5 χρόνια έδωσα πολλές μάχες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Για όλη αυτή την πορεία προφανώς αξιολογούμαι και κρίνομαι.
Πιστή στις αρχές, στις αξίες και στην αγάπη μου για την Ελλάδα, ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την απόφασή μου να μην συμμετάσχω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου εάν το θέμα αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως. Αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας.
Ο λόγος τώρα είναι αποκλειστικά στις αρμόδιες αρχές που διερευνούν την υπόθεση και είμαι βέβαιη πως θα καταλήξουν ταχύτατα στην ανάδειξη της αλήθειας και των πραγματικών διαστάσεων του συγκεκριμένου θέματος. Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά πως θα συνεργαστώ μαζί τους σε ό,τι μου ζητηθεί».
Δείτε την ανάρτηση:
Διαβάστε επίσης:
Γαλλία: Ετήσια αύξηση του πληθωρισμού κατά 3,2% τον Φεβρουάριο
Το νέο υπερόπλο της ΑΑΔΕ: Πώς θα εισβάλλει αυτόματα σε τραπεζικές θυρίδες και λογαριασμούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Porsche: Σκέψεις για μεταφορά της παραγωγής του Cayenne στη Λειψία – Σε κίνδυνο 3.900 θέσεις εργασίας
- Αυστραλία: Διπλασιάζει τα πρόστιμα στις πλατφόρμες social media για παραβίαση της απαγόρευσης σε ανήλικους
- Πυρκαγιά σε δάσος στο Σπαθάρι Ευβοίας – Σηκώθηκαν 11 εναέρια μέσα
- Βενεζουέλα: Συγκίνηση και χειροκροτήματα για διάσωση βρέφους 32 ώρες μετά τους φονικούς σεισμούς (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.