ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ισπανοί άρχισαν σήμερα να ψηφίζουν στις βουλευτικές εκλογές που αναμένεται ότι θα σηματοδοτηθούν από μια επιστροφή της άκρας δεξιάς περισσότερο από 40 χρόνια μετά τον θάνατο του δικτάτορα Φρανθίσκο Φράνκο.
Ο απερχόμενος σοσιαλιστής πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ είναι το φαβορί στις δημοσκοπήσεις, χωρίς όμως να συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία, κάτι που θα υποχρεώσει όλα τα κόμματα να επιδιώξουν τον σχηματισμό συνασπισμών, σε ένα κοινοβούλιο που αναμένεται ότι θα είναι περισσότερο κατακερματισμένο παρά ποτέ και στο οποίο επικρατεί η πόλωση εξαιτίας της απόπειρας απόσχισης της Καταλονίας το 2017.
Η ψηφοφορία άρχισε στις 9 π.μ. (τοπική ώρα, 10:00 ώρα Ελλάδας) και θα τελειώσει στις 8 μ.μ. (21:00 ώρα Ελλάδας).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το «φιλί της αγάπης» του Τσίπρα στην Μπαζιάνα την Ανάσταση (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Ο Γολγοθάς τελειώνει – Είμαστε λίγο πριν το πέρασμα σε μία πιο αισιόδοξη εποχή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βέμπερ: Πιστεύω ότι η Τουρκία δεν μπορεί να είναι μέλος της ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε προσωρινή αναστολή κάθε στρατιωτικής επίθεσης για 2 εβδομάδες
- Τα vouchers της ΔΥΠΑ: Ενα σύστημα που δεν αλλάζει γιατί βολεύει…
- Φεύγει ή όχι ο Μεντιλίμπαρ από τον Ολυμπιακό;
- Στο Μαξίμου το «rebranding» των νοσηλευτών: Ιδιωτικό έργο, ιατρεία και προσλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.