• Πολιτική

    Ανεξαρτητοποιείται ο Ιάσονας Φωτήλας

    • Contributor
    Φωτήλας


    Τέλος στη σχέση του με το Ποτάμι βάζει ο βουλευτής Αχαϊας Ιάσονας Φωτήλας. Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ακόμα και εντός της ημέρας ο κ. Φωτήλας θα στείλει στον πρόεδρο της Βουλής και στον επικεφαλής του Ποταμιού την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ανεξαρτητοποίησής του.

    Εδώ και καιρό, ο κ. Φωτήλας είναι σε μεγάλη απόσταση από την ηγεσία του κόμματος, η οποία διευρύνθηκε μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο βουλευτής του Ποταμιού φαίνεται να έχει λάβει τις αποφάσεις του, θεωρώντας ότι η αυτόνομη πορεία του κόμματος είναι «αυτοκτονική επιλογή». Άλλωστε, ο κ. Φωτήλας εδώ και μήνες έχει δηλώσει ότι θα πρέπει να υπάρξει προεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ και ένταξη των στελεχών του Ποταμιού στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Ο Ιάσονας Φωτήλας μιλώντας τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου σε ραδιοφωνική εκπομπή, εξέφρασε ανοιχτά πλέον τη διαφωνία του με την πολιτική που ακολουθεί το Ποτάμι, επισημαίνοντας μάλιστα ότι το κόμμα δε μπορεί να συνεχίσει να έχει αυτόνομη πολιτική δράση. Πρότεινε δε πρότεινε ότι έφτασε η ώρα να να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία.

    «Εγώ είμαι ανοικτός σε μια τέτοια προοπτική, με δεδομένη την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε ο κ. Ιάσονας Φωτήλας, διαψεύδοντας παράλληλα, ότι ήδη υπάρχει συμφωνία δική του για ένταξη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Ερωτηθείς ο Ιάσονας Φωτήλας, για τις μέχρι τώρα κινήσεις του, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τις συγκεκριμένες απόψεις του, ο ίδιος τις έχει εκφράσει εδώ και καιρό στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη ενώ έχει στείλει και σχετική επιστολή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καταγγέλλουν ωμές παρεμβάσεις στους δικαστές του ΣτΕ! Μαξίμου: Σε επικίνδυνο αντιθεσμικό κατήφορο η ΝΔ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλοι θέλουν (την πολυεθνική) Fraport: Χιλιάδες αιτήσεις για προσλήψεις. Το μεγάλο μυστικό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλη έρευνα του mononews.gr: H Ελλάδα έχει προσφέρει μια ολόκληρη περιουσία στη Βουλγαρία

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036



    ΣΧΟΛΙΑ