• Πολιτική

    Ανδρουλάκης: Να αυξηθούν τα σημεία για δωρεάν μοριακά και rapid test

    • NewsRoom
    Ανδρουλάκης

    Νίκος Ανδρουλάκης


    Να δημιουργήσει περισσότερα σημεία που θα παρέχουν δωρεάν μοριακά και rapid test κάλεσε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας στη Λ. Αλεξάνδρας.

    Όπως επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης η παραλλαγή Όμικρον έχει φέρει δεκάδες χιλιάδες κρούσματα καθημερινά, οδηγώντας πάρα πολλούς συμπολίτες μας στην ανάγκη να κάνουν διαγνωστικούς ελέγχους.

    «Γι’ αυτό πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να δημιουργήσει πολλαπλάσια σημεία που θα παρέχουν δωρεάν μοριακά και rapid test, ώστε να αποφύγουν οι πολίτες την ταλαιπωρία με τις μεγάλες ουρές και να έχουμε γρηγορότερη ιχνηλάτηση».

    Αναφερόμενος στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, είπε ότι υπάρχουν οι δομές, υπενθυμίζοντας ότι η δημιουργία τους «αποτέλεσε επιλογή της παράταξής μας στο παρελθόν» και προσέθεσε ότι «θα πρέπει η κυβέρνηση να τις στηρίξει στρατηγικά και όχι συγκυριακά, με μόνιμο προσωπικό και περισσότερο σύγχρονο εξοπλισμό».

    «Αν αυτά είχαν γίνει από την αρχή της πανδημίας, οι πολίτες θα είχαν καλύτερες υπηρεσίες, τα δημόσια νοσοκομεία θα δέχονταν λιγότερη πίεση και θα κάναμε μια πιο ορθολογική διαχείριση της πανδημίας. Έστω και τώρα, αυτές οι προτεραιότητες πρέπει να γίνουν επιλογή της κυβέρνησης» τόνισε.

    Διαβάστε επίσης:

    Θετικός στον κορονοϊό ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Πακέτο στήριξης 400 εκατ. ευρώ στα νοικοκυριά τον Ιανουάριο για τις αυξήσεις στο ρεύμα



    ΣΧΟΛΙΑ