• Πολιτική

    Ανδρουλάκης: Καμία συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, ακόμα κι αν έχει 148-149 έδρες

    Νίκος Ανδρουλάκης

    Νίκος Ανδρουλάκης


    «Μία είναι η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου: να εκφράσει πλειοψηφικά τον προοδευτικό κόσμο», δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο Νίκος Ανδρουλάκης απορρίπτοντας το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ- ΝΔ την «επόμενη μέρα».

    Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είπε «Ο αγώνας μου δεν έχει ταβάνι, αλλά δεν είμαι αιθεροβάμων … Είναι πιθανό το σενάριο ακυβερνησίας με την πρωτοφανή διαφορά των 20 μονάδων μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κόμματος;»

    Στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι «η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι έργο της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ όσον αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρίστηκε ότι «πέρασε η «τρομοκρατία» με το σενάριο κυβέρνησης συνεργασίας ακόμη και με το κόμμα Βαρουφάκη, ενώ όλοι ξέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πάντα μια ιστορική στάση στα πράγματα, δεν έπαιξε ποτέ με τη δραχμή, όπως άλλοι». Ασκώντας έντονη κριτική προς τη Νέα Δημοκρατία ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΞ υπογράμμισε ότι «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθούσε προεκλογικά να τσουβαλιάσει το ΠΑΣΟΚ με όσους έπαιξαν με τη δραχμή, αλλά δεν τα κατάφερε», ότι «Η ΝΔ έκανε δημοσιονομικά «εγκλήματα» μέσα στην τετραετία και αυτά που έχει υποσχεθεί δεν θα μπορέσει να τα υλοποιήσει.

    Επιπλέον, ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε την πρόθεσή του να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ ισχυρό ρόλο στην αντιπολίτευση και να γίνει ο ισχυρός και ο αξιόπιστος αντιπολιτευτικός πόλος».

    Διαβάστε επίσης:

    Σκέρτσος για ομιλία Τσίπρα: Επανέλαβε τα ψέματά του και δεν άφησε τα στελέχη του να μιλήσουν



    ΣΧΟΛΙΑ