ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κατηγορηματική διάψευση της φημολογίας περί συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη του Αναστάσιου Κανελλόπουλου προχώρησε το «ΕΑΝ».
Στο Δελτίο Τύπου του κόμματος γίνεται λόγος για «βρώμικη προπαγάνδα» και σημειώνει πως «τα αναγραφόμενα περί δήθεν συνάντησης του Προέδρου του κόμματος ΕΑΝ με τον κύριο Μητσοτάκη, ως και περί μετεκλογικής συμφωνίας Κανελλόπουλου – ΝΔ, αποτελούν συνειδητή ασύστολη ψευδολογία».
Η ανακοίνωση του ΕΑΝ:
«Τα αναγραφόμενα περί δήθεν συνάντησης του Προέδρου του κόμματος ΕΑΝ με τον κύριο Μητσοτάκη, ως και περί μετεκλογικής συμφωνίας Κανελλόπουλου – ΝΔ, αποτελούν συνειδητή ασύστολη ψευδολογία και αισχρή βρώμικη προπαγάνδα. Οι κυκλοφορούντες τις χονδροειδείς αυτές ανακρίβειες είναι βαρύτατα εκτεθειμένοι και πρέπει να ντρέπονται!».
Διαβάστε επίσης
Κυριάκος Μητσοτάκης από Πάτρα: «Οι επόμενες εκλογές θα είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
- Οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα που «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα από την Κεντροαριστερά
- Premier League: Τα πιο… δύσοσμα γήπεδα και η πρωτιά του «Έμιρεϊτς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.